Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Hotellrum som får dig att längta tillbaka

Alla våra rum är helt nyinredda i 2021-22 och inredda i en vacker färgskala med bekväma sängar och skrivbord, stol samt minibar/kylskåp. Rummen har komfortkyla på sommaren och alla har ett tyst och lugnt läge. Badrummen finns med dusch i några har badkar för dom som uppskattar detta. Rumsnyckeln får du i mobilen enkelt men om du föredrar för du istället ett konventionellt nyckelkort. Vi har 34 tums interaktiva TV på varje rum och ett snabbt internet. 

Ekonomi Twin

Våra prisvärda ekonomirum har samma bekväma sängar och premium sänglinne ochutrustning som övriga rum. 43 tums interaktiv tv med streamingtjänster. Skrivbord med stol samt garderob och ett badrum med dusch. Kaffe och te kokareingår. Fönstren är något mindre och rummen är placerade på hotellets baksida.

Standard Queen/King

På våra standardrum kan du välja antingen twin, queen eller kingsäng med premiumsänglinne. 43 tums interaktiv tv med streamingtjänster. Skrivbord med stol samtgarderob och ett badrum med dusch eller badkar. Kaffe och te kokare ingår.
Rummen är belägna antingen mot parkeringen ellerträdgården.

Superior King

På våra Premiumrum finns kingsängar med premium sänglinne. 43 tums interaktiv tvmed streamingtjänster. Skrivbord med stol samt garderob och ett badrum meddusch. Kaffe och te kokare ingår. Två bekväma fotöljer samt badrock och tofflorfinns på ditt rum.
Rummen är även något större de är belägna antingenmot parkeringen eller trädgården.

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik.